Skriftstørrelse: +

Alt i ett komplett ERP-system i skyen

Vi har nylig inngått ett nytt partnerskap. Vår nye partner er kjent for å levere et komplett og sømløst ERP-system. Vi er stolte av å kunne si at vi er klare for å satse for fullt og det vil være til stor hjelp å kunne ha med seg en partner som 24SevenOffice når du ønsker å ta steget opp.

En sømløs hverdag med 24SevenOffice

Jobb smartere og utnytt mulighetene med ekte nettsky. Skreddersy arbeidsflyt, automatiser og ta beslutninger hvor som helst, når som helst basert på data i sanntid. Med 24SevenOffice får du et kraftig ERP-system med alt fra CRM, Økonomi- og Regnskapsprogram, Lønn, Prosjektstyring, Timeregistrering, Rapportering, Reiseregning til Lønn. Du får full kontroll over bedriftens prosesser fra A til Å i ett ferdig integrert system.

Systemet er 100% skybasert, du kan jobbe effektivt og holde deg oppdatert fra både bærbar, nettbrett og mobil, uansett om du er på farten eller på kontoret. 24SevenOffice er født i skyen og var Nordens første programvarehus som leverte løsning ferdig i skyen. Der konkurrentene ennå strever med å komme i skyen er 24SevenOffice på femte generasjon i sin skyløsning. Dersom du ønsker å integrere ditt ERP system med andre typer systemer som f.eks. innfordringstjenester eller supportverktøy er det ingen problem å løse dette. 24SevenOffice har allerede over 200 integrasjoner tilgjengelig og mange flere er på vei.

Komplett eller skreddersydd løsning

24SevenOffice og Systemitech er en kraftfull kombinasjon med et meget bredt spekter av kompetanse og løsninger. Vi kan levere en komplett pakke, ferdig med drift og support, eller du kan plukke de tjenestene og løsningene du har behov for. Valget er ditt!

Gjør som over 20.000 andre bedrifter, jobb smartere med 24SevenOffice. Kontakt oss i dag på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller tlf: 45 27 44 00 for en uforpliktende prat.

For å lese mer om 24SevenOffice, gå inn på nettsiden deres.

Lei av problemer i møterommet?
Virusvarsel